NYÅR!!!

Just nu sitter jag och dricker lite bärs hos Robban, de kommer bli lyckat iår hoppas vi, några nära vänner och bekanta kommer över hit för att dricka lite och ha kul. Det är ju fan hockey idag också. De tar vi Sverige lätt! Innan 12slaget ska vi nog vara på torekällberget och se Södertäljes "bomber". Vi får se vad som leder oss efter de!

Ha ett grymt trevligt årskift damer och herrar!

Lite seg

jag har varit lite seg på att uppdatera bloggen, men det ska bli en kalr bättring på det. jag har haft mycket för mig, köpa julklappar, umgås med vänner och varit på bolaget:p Låter skit piss, men de e sjukt kul =). haha har inte sovit så mkt dom senaste dagarna, börja vänja mig vid det, men nu är de nog dags att söka lite jobb.

cyaa!

Match!!

Snart är de match, taggad som fan faktiskt. Unbelievable! Vi möter oppeby i västergårdshallen. Aja, nog om det, be there.

Just nu sitter jag och spelar FM med Lp. de e fan kul, kom hit i torsdags, vet ej när jag ska hem dock. Men de blir väll när man tröttnar. Men ska nog sova när som helst så ses vi i hallen imorgon....

Puss

17/12-09

Nu börjar de att dra ihop sig mot jul, de ska bli sjukt kul, sen nyår efter. Grymt som fan, hade träning igår och de är kul när de blir så många, hälften är ju "sjuka". Annars för övrigt gick de helt okej, Sen i helgen har vi match hemma mot oppeby i Västergårdshallen kl 12.00 på söndag:d Be there! Väntar på bror min , han ska styra o hjälpa lite med min mobil, och väntar på mamma för jag e hungrig:D

Återseende!

Nytt nummer/ny Mobil

a

har köpt ny telefon idag, och har även ett nytt nummer! äntligen iPhone :D

Men annars har jag sovit, och de har oliver med för han vaknade nyss, då blir de väll inge sova på hela natten, ska nog spela lite, senare framåt dagen ska jag till min psykolog, och han tar med sig nån alkoholperson, för att jag har tydligen problem ? :O aja ska spela lite. cya!

nyckel!

Måndag, dagens dag är inte en vanlig dag . Dagen började med att gå upp runt 1400 för att därmed äta o ringa en massa samtal, sen 1700 hade jag o osten träning med p96, dom behövde lite hjälpt tyckte dem, så vi ställde upp. sen va de en träning mellan 96ernas och våran träning, sen trött som man var gick de ingen bra. Vet inte vad jag ska göra , eller jo nu ska jag sova , men med Innebandyn, jag e sugen, men blir sänkt! =(

Nu blir de film sen sova. puss!


Aaa


!!!!




2.35 - 2.50 . Får rysningar , helt galet!.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, har iprincip bara tagit de lugnt med ett par vänner, ätit pizza mm. Men nu är de nog dags för sängen! Cya!

Ingen mobil atm, så om ni undrar varför jag inte svarar så e svaret att jag ej har någon mobil \o/


Now its the time

Japp nu är de dags för idol finalen. ska kolla de, hoppas erik vinner, fan va grym han e. Har varit lite dålig uppdaterad angående blogg. Men de löser vi. Nej nu hinner jag inte mer ska fortsätta kolla idol. vi hörs alla!

Förresten isabelle auru. Jag kan!

Härligt! :)

Godmorgon alla 7 sovare! Det är totalt överskattat med att sova, som jag har skrivit tidigare så sitter jag på lan med Talvio. Det är riktigt skönt, avslappnande. Tvättstugan kl 12.00. Ser fram emot det, NOT! Men de är la inge större fara, det är en liten tvätthög. Väntar tills wow blir uppdaterat, fett segt lol. Anyway. Träning ikväll, sjukt seg är man. Nu ligger talvio och sover. Så söt han e. Men som sagt det är en fin vinterdag utanför mitt fönster.

Bjuder på en grymt bra låt!
Peace out!


Axel Rudi Pell - Beautiful day

Äntligen.

Fan va nice, äntligen har jag fixat wow. Nördigt, jag vet. Men är lite av en nörd så att:D jag sitter och lanar med Talvio. As nice, as taggad helt sjukt. Men har inte tid att skriva nu. Måste spela!, TJULILILIL

Skönt!

FAN VA SKÖNT MED VINST! Vi hade match idag mot turinge, sådan kallad Seriefinal och även derby, vi öppnar matchen grymt bra, spelar ut dom totalt. Älskart. Resultatet blev 9-7, Jag stod för 2 ass. Just nu sitter jag och dricker lite öl och spelar lite data. Återseende!

Damares

Godmorgon ska jag nog säga. Jag är helt slut, vakna för 2 timmar sen. Har nämnligen vänt på dygnet, dum som jag är. Men men..... Har förövrigt sökt lite jobb och kollat saw VI, den va helt okej. Går att kolla på i vart fall. Imorgon är de dags att kolla idol igen, längtar typ. Det är as kul. Sen på lördag är de seriefinal mot Turinge. Taggad som fan.

1500 Västergårdshallen Lördagen den 5/12. Be there!!

Kärlek/sex/relation

Vad är analsex?

Analsex är all sorts sexuell stimulering i eller runt anus. Analsex kan vara olika saker : att man smeker, slickar eller pillar i eller runt ändtarmsöppningen på sig själv eller på en partner. Det kan också vara penetrerande analsex som kan ske med penis, dildo eller annat föremål. När man säger analsamlag menar man oftast penis i anus.

Analsex och analsamlag har alltså inte samma betydelse. Eftersom ändtarmsöppningen är känslig för beröring är det många män och kvinnor som tycker att det är skönt att bli sexuellt stimulerade i och runt anus. Både män och kvinnor kan utföra och ta emot analsex inklusive analsamlag. I samband men onani kan både män och kvinnor tycka om att penetrera sig själva i anus med fingrar eller andra föremål!






Trött!

De hela började med att jag kom hem från träningen igår, helt slut va jag. Sen dum som va jag så orkade jag inte sova, fram tills halv 11, då sov jag nån enstaka timme. Just nu sitter jag och väntar att tiden rullar framåt, ska vara hos min psykolog kl 1500, därpå har jag tandläkartid i Liljeholmen, oerhört roligt. Kommer typ somna hos tandläkarn. Helt sjukt trött. Inte varit såhär trött på riktigt länge.

Nu vill jag ha nåt och dricka, nån som styr party eller ? :-D



Peace out!


RSS 2.0