Lite roligt! :D

Try JibJab Sendables® eCards today!


Try JibJab Sendables® eCards today!


Kiss - Love gun



Grym låt!

Morning!

God morgon alla. Vakna för ca en timme sen. jag gick ut med Gurra igår till 550, eftersom jag va ganska pep på att dricka. Vi träffade Elin,Milla och Lina. Som de vart efterfest med senare. Men höjdpunkten va att man fick träffa en gammal kompis, vars namn Jessica Lingefalk. Det var riktigt trevligt, eftersom de va ett tag sen. Sen drog vi till Milla på efterfest som sagt. Eller, ja inte så mycket till efterfest, men lite sprit. :) ... Sedan drog vi därifrån, jag drog självklart hem till Linus, där jag träffa Patrik,Chris,Sophie,Jens,Linn och Linus så klart. Vart inte så mycket dricka där, men de va mer relax så att säga. De va trevligt, jag,chris,Linus,sophie,Linn och Patrik somnade i soffan, hmm 6st? Inte okej! Men ja, nu sitter man vid datorn och väntar på att el classico ska börja, längtar som fan.

Hörs!

Ja :)

Tja, kan börja med att klockan är just nu klockan 0600. Har inte sovit ännu, rätt skönt faktiskt. Jag har försökt hacka ner ett par datorer. Vissa har funkat, vissa inte. Men de går framåt i varje fall. Ja som sagt så har jag kollat idol igår kväll som alla andra fredagar. Det är sjukt roligt och väldigt mysigt. Nästa fredag har jag nog bestämt vem jag ska kolla med, fast de är inte riktigt säkert men vi har en tanke om de i vart fall. Nu under natten har jag kollat på "Flickan som lekte med elden". Den va riktigt bra. Senare på dagen, kanske fram mot kvällen, drar jag och ett gäng kompisar till heron city för att kolla en film och kanske ta en öl. Har längtat efter ölen, va ett tag sen sist. Vi ska antingen se New moon (twilight 2) eller lusthuset som sprängdes (män som hatar kvinnor 3). De ska blir kul, och jag ser verkligen fram emot de.




Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska väll kanske sätta på en till film, men har dock inga tankar angående de, eller vilken film jag nu ska se. Jag funderar starkt på Jackie chan who am I. Men jag vet faktiskt inte, har riktigt tråkigt, men jag orkar tame fan inte sova nu. De är ny dag. Solen skiner kanske. De visar sig. Jag vill vara glad idag.

På tal om ingenting så längtar jag oerhört mycket till den 1:a decemeber då jag kan prata ut med min psykolog , de ska bli så sjukt skönt. Har även tandläkaren då också, mina tänder vill bli raka och fina. Men ska nog inte skriva ner. Mr. Kassler är lite grov i munnen när jag skriver så här och han kallar mig även novell skrivare. För de va oerhört tacksamt Brisen. Uppskattar de otroligt mycket. Haha! Men nu ska jag faktiskt sova. Återseende!

Try JibJab Sendables® eCards today!



Ni fattar inte hur mkt jag tycker om den här videon, så sjukt nice!

Konstig natt/skön dag!

Ja som sagt konstig natt, Talvio ringer mig klockan 3 och ber mig kolla ut genom fönstret. eeeh inte okej!. men ändå, han kom in o typ somna direkt, han kom hem från Paris igår natt. så de kanske förklarar de hela. Men men Vi vakna upp, som vanligt tar jag tvätten ner till tvättstugan och tvättar. Mamma och bror min kom hem från jobbet, vi åkte iväg för att kolla film, vi kollade på 2012. Den va totalt sevärd. 5/5 av mig, nu ska jag sova Godnatt!

Bjuder på den


Jobb?

Kom nyss hem från Sthlm (globen) har sökt ett jobb, de gick helt okej, med tanke på tiden på dagen så gick de bra. Osten släpade sig upp på morgonen, grattis gubben. så vi hade en trevlig tripp nu på morgonkvissen så att säga. Nu är de bara invänta svar och hoppas på de bästa!

Axel Rudi Pell - Fool Fool

JUST A DREAM OR A TRICK OF ILLUSION,
HIDING BACK FROM A NIGHTMARE.
ENDLESS CIRCLES, SO HOW COULD I KNOW
IS IT TRUE (OR) SHOULD I CARE

FANTASY IS THE NAME OF THE GAME,
BRINGS YOU PASSION AND PAIN,
MOVING PICTURES RUNNIN' FAST AND SLOW
GONNA DRIVE YOU INSANE.

WHAT ABOUT TOMORROW,
WHEN THE DREAMS BECOME REALITY,
THE NIGHTS FULL OF SORROW,
A GAME BETWEEN YOUAND ME

FOOL, FOOL,
DON'T WAIT FOR AN ANSWER,
FOOL, FOOL,
THE DEVIL IS A DANCER
FOOL, FOOL,
DON'T WAIT FOR AN ANSWER,
FOOL, FOOL,
THE DEVIL IS A DANCER

GOIN' GROUND THROUGH A TUNNEL OF HATE,
ENDLESS FEAR AND DISASTER,
SCARY DREAMS FROM THE OTHER SIDE,
FROM THE SOUL OF THE MASTER 


                   
              




Värdelös

HEJHEJ!

Nu är de så att jag själv har kommit fram till att jag är en totalt värdelös människa, fast ändå inte. På senare tid har de faktiskt fungerat väldigt bra för mig. Innebandyn har funkat utmärkt för mig och min omgivning tycker väll om en bättre sida av personen Putte. Det måste vara min psykolog som har hjälpt mig, tusen tack till honom. Men ska tillbaka till honom om ca 1 vecka för att kolla en förbättring.

Just nu sitter jag här med Brisen, och vi gör absolut ingenting. Tänkte kanske kolla på en film eller något liknanden, har dock inga förhoppningar om filmen vi ska se, eller jo vi kanske har en liten positiv anda om filmen, vid namn "Public enemies".

Grattis till lilla mig för min arbetsintervju jag fick på onsdag. Ska bli riktigt kul, eller de ska bli kul. För jag ser fram emot denna intervju och hoppas absolut på de bästa. Just nu känner jag mig finslipad och verkligen taggad inför intervjun. På tal om taggning, så är de faktiskt så att de lutar mot sängen. Det ser jag faktiskt verkligen fram emot.


Believe the incredible and reach the impossible


Ja se som de kan gå!



Hon gör denna låt riktigt bra, om jag får ha min egna åsikt!


Godnatt!

God Eftermiddag!

Vad ska man säga, har vaknat för ca 2 timmar sen, jag sitter på lan med Brisen. Just nu sitter vi och spelar Football Manager 2010, de är ett roligt spel, men jag e faktiskt totalt värdelös! Haha! Måste även ställa mig och laga mat snart... Putte bjuder faktiskt på Köttbullar och makaroner! Go for it. Träning sen också, usch för springa ute :( . Men de blir väll bra tror jag. Jag bjuder även på en bra låt! cyaaa




Steve Perry & Cyndi Lauper


Söndag 22/11

Söndag!? Jadu, alltid lika tråkigt, men de vart en lyckad kväll igår med folk från forna tiden så att säga. Vi vara hos Osten, han fyllde ju 21år. han va inte direkt rutinerad, han somna efter ett tag :) Det är ju trots allt osten, sen beslutade jag mig för att åka hem. Alla andra gick ut, då tog jag och Johanna initiativ och att äta en kebab, tack! Därpå mötte vi Pernilla, vi gick hem till mig och skulle kolla "Ronny o Ragge". Men vi sket i det och sov.

Nu är jag vaken, Malin och Pernilla har dragit ner till stan för att äta kebab. Nej usch! Annars kollade jag repris på idol. HAHA! jadu vad ska man säga?.

 Peace out!


Match/fest!!!

TJULULULU!

sitter hemma hos mig med Raas, vi har kommit hem från matchen, vi vann den matchen med 7-5 mot järna borta, ett dåligt resultat dock. Men de kommer ske en förändring, dem spelade inte direkt fint.... Men vi blir upphämtade av Mr. Grip snart, ci ska åka och kröka hos osten han fyller 21 imorgon.  GRATTIS OSTEN! <3

Återseende!
 


Mjapp!

God kväll!

Dagen har sett ut som en ungefär vanlig dag. Då jag har vaknat tidigt, tagit det lugnt. Där på runt kl 18.00 så släpa jag mig hem till Robban. Vi har inte träffats på ett tag så jag såg de som ett framsteg...  Hur de går ihop vet jag faktiskt inte. Men vi käkade pizza och hade lite gött, för att kolla på idol. De var riktigt trevligt. Prata lite minnen och hade kul som vi alltid brukar ha! Klockan e nu 00.07 och jag är inte direkt taggad inför morgondagens match, jag e liksom..... Hmm..... Rädd ?...eeh ?.... JA! Jag är sjukt rädd. Vi spelar mot Järna som är ett sjukt galet lag, man kommer inte hem hel därifrån, så de kan vara sista gången jag skriver här.. Haha! Nej men dom ska få se på ett och annat. Men nu ska jag se vad jag kan hitta på förutom att skriva blogg. Det är inte direkt en livstil. Hehe. Men Men Hare!

 

ah hej

 

Putte, Nicklas, Elin & Matilda


God morgon!

Kan börja med igår kväll, när jag va med Brisen och kollade film, vi såg Zombieland och The balls out of a tennis coach. Helt sjuka filmer, jag rekommenderar dem för er. I like. Idag är de idol, fett roligt :), taskigt tema dock. men annars vet jag inte vad som händer, har typ vaknat precis och ska nog städa mitt rum. de skulle bli roligt.

Om nån är sugen att kolla på idol så hör av er :)


ahaha

Raas & Puur
Heart full of pride

allt i ett !? ( :

Jadu, igår satt jag, Linus och osten och kollade på inglouriouis bastards, den va ju bra..... Nej inte så speciellt. Vaknade bara upp med Linus dock =O. Så vi spelade nån Nhl match, tog de lite lugnt. senare därpå drog jag Nicklas o osten iväg för att träna smågrabbarna, de gick helt ok! annars har jag suttit vid datorn och betalat lite räkningar.... Lite och lite, de va en del. Jobbigt :( . men livet är hårt ibland. Men vad ska man göra nu? nån som har förlag. Kom gärna med de!




Peace out!

SLUT!

Kom nyss hem från en träning med mycket springa, oerhärt kul? ne. Jobbigt va de som innåt norden. Men aja, jag e inte världen springvilligaste människa hur som helst!

Nu ska jag tjocka mig och spela lite Datorspel!!!!

GO FOR IT!

<3

Tjululu

Japp, idag for Talvio och LP till Paris =/, that's so sad. Men Men, hoppas ni har de kul där nere. Jag och Malin har hjälpt till lite grann i tvättstugan, tråkigt men nyttigt. Har inte hunnit söka någe jobb idag pga Talvio.  Dagen ser ut som de att jag ska troligtvis träffa Brisen och vi ska kolla någon film, äta. Därpå blir de Träning, hoppas på de roligaste. Just nu sitter jag vid datorn o gör typ ingenting ? eeh ok!?. Men ska nog hoppa ner i badet och läsa lite snart. Med lite levande ljus osv. Myyyys!!!!

Cya later <3



PS. Float like a butterfly, sting like a be!

Välkommen Putte!

Välkommen Putte, nu har du en dagbok på webben! Detta e då mitt första inlägg, ett stort Tack till Sophia som hjälpte mig med de mesta, eller ja, ska jag säga allt? :-D . Ska försöka vara så aktiv som möjligt. Annars har min dag sätt ut så att jag varit hos min psykolog och bara sökt jobb, morgondagen börjar med tvättstugan, Hehe. :-D

Godnatt <3



Putte & Vinge

RSS 2.0